© Fons van Bindsbergen - fotografie

Meedoen

Dorpsmail

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten, abonneer je dan op de dorpsmail van Kekerdom. Stuur een mail naar vitaalkekerdom@gmail.com om je aan te melden.

Groepsapp Prikbord Kekerdom

Dit whatsapp-prikbord is er voor de volgende zaken:

Aanmelden bij Moniek Heitink, tel 0630819204, moheitink@gmail.com

Koffiesalon

Eens per maand drinken we samen koffie in de Waard van Kekerdom met een zeer wisselend en boeiend verhaal van een streekgenoot. Wil je er op geattendeerd worden wanneer de koffiesalon plaatsvindt, meld je dan aan voor de mail bij Geert van den Broeck, info@why-not.nu.

Miet en Griet

Op de eerste vrijdag van de maand is er de mogelijkheid elkaar te treffen in ons café De Waard van Kekerdom. Van 17.00 tot ± 19.00 is er een grote kans dat je andere Kekerdommers spreekt. Iedereen is welkom.
Wil je hieraan herinnerd worden dan kun je je mailadres doorgeven aan Gemmie Pepping pepping@antenna.nl. Zij stuurt een paar dagen van te voren een mailtje rond.

Kekerkring

De Kekerkring is in 2013 in het leven geroepen om betrokkenheid en naastenhulp in het dorp te verhogen. Hulp nodig met computeren? Ruil je Keker in bij je buurman, die je de 'ins en outs' laat zien van Microsoft Office. Zie jij jezelf als de nieuwe winnaar van Heel Holland Bakt? Verdien Kekers door de taarten voor de verjaardag van je overbuurman te bakken. 
Mail voor meer informatie: kekerkring@hotmail.com.

Vitaal Kekerdom

Vitaal Kekerdom is een stichting die zich in zet voor de gezamenlijke belangen van de bewoners van Kekerdom om de leefbaarheid te bevorderen en de sociale verbondenheid van de dorpsbewoners te vergroten. Dit doet zij door het faciliteren van ontmoetingen en verbindende activiteiten voor alle dorpelingen. Het bestuur bestaat uit Gaby Haukes voorzittter, Linda Kwakkenbos penningmeester en Kitty Gerritsen secretaris.
Correspondentieadres: Duffeltdijk 24, 6579 JE Kekerdom - banknr. NL 78 RBRB 0920 0057 99 - KvK nr. 64280799 - Voor meer informatie: vitaalkekerdom@gmail.com

Dorpsvisie Kekerdom

Kekerdom is nu en straks een toegankelijk, cultuurrijk en groen dorp voor jong en oud met een saamhorige gemeenschap. Bekijk hoe we dat willen bereiken in onze
Dorpsagenda (pdf) als papieren meerjarenplan of als visuele voorstelling Kekerdom Vergroent (pdf).